3 caracteristici ale cursurilor autorizate

badge autorizat

In fiecare zi apar foarte multe oferte de traininguri si cursuri, care mai de care mai atractive, de la nenumarati furnizori de formare si uneori e greu sa recunosti variantele cu adevarat bune. Daca vrei sa fii sigur ca investesti timp si bani in programe de formare de calitate, alege cursurile autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, care sunt recunoscute de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, dar si in Uniunea Europeana.

Cursurile autorizate pe care le organizam se caracterizeaza prin:

Proces dinamic – presupun implicarea totala a participantilor in experiente interesante de invatare, in situatii relevante menite sa conduca la intelegere, constientizare, invatare, identificarea modalitatilor de aplicare in viata de zi cu zi si facilitarea retinerii de lunga durata.

Forma alternativa de invatare – intr-un mediu placut, relaxat, colaborativ, bazat pe intelegerea si implicarea fiecarui participant nu neaparat pe competitie. Prin activitati practice, problematizari, exemple si simulari, nu doar prin parcurgerea unui suport teoretic.

Experienta colectiva si individuala – este favorizata atat invatarea individuala, prin procesarea informatiei si momente de decizii personale, cat si invatarea in echipe, extragand noi invataminte pe baza experientelor colegilor.

Cursurile sunt atent elaborate de catre trainerii cu care colaboram, interactive, practice si bine structurate, caracteristici care favorizeaza procesul de invatare si dezvoltarea competentelor.