20 de citate despre educatie financiara

Transformarea financiara totala – Un plan cu rezultate confirmate pentru o forma financiara optima este una dintre cele mai apreciate carti de educatie financiara, scrisa de Dave Ramsey, unul dintre cei mai cunoscuti autori si specialisti in administrarea finantelor din lume. In acest ghid, de mare ajutor pentru toti cei care vor sa isi transforme din temelii situatia financiara, gasiti sfaturi pentru rezolvarea problemelor financiare pe care le intampinati, idei de valorificare a investitiilor si metode de realizare a unui plan concret care sa te ajute sa-ti administrezi mai bine finantele.

Dave Ramsey, milionar in dolari, este cunoscut si pentru emisunile de educatie financiara pe care le realizeaza la radio si speech-urile motivationale in cadrul carora demonteaza tot felul de mituri legate de bani, datorii si alte aspecte ale vietii financiare. Pe Ghidul tau in educatie financiara – www.laurentiumihai.ro – gasesti 20 de citate despre educatie financiara oferite de Dave Ramsey.

O parte dintre ele:

1. Economiile fara un scop precis nu sunt bune de nimic. Banii tai trebuie sa lucreze pentru tine, nu sa stea de pomana.

2. Motivul pentru care lumea se teme sa investeasca este ca nu stie in ce se baga. Documenteaza-te despre investitii!

3. Un buget arata banilor tai unde sa se indrepte in loc sa-i lasi pe ei sa decida unde sa se indrepte.

4. Nu sunt impotriva ideii de a te bucura de bani. Nu sunt de acord, insa, sa cheltuiesti bani desi nu ai deloc.

5. Linistea financiara nu inseamna achizitionarea diverselor lucruri. Inseamna sa inveti sa traiesti cu mai putin decat produci, ca sa poti sa dai bani inapoi si sa mai ramai cu alti bani pe care sa ii investesti. Nu poti castiga pana nu faci asta.

Citeste toate sfaturile pe www.laurentiumihai.ro!