Despre cursul de MANAGER PROIECT

CUI SE ADRESEAZĂ UN CURS DE MANAGER PROIECT?Pag. 5 Exemplu 1

Cursul Manager proiect se adresează in special celor care gestionează proiecte cu finantare nerambursabila, celor care doresc sa implementeze astfel de proiecte si care te vor ajuta în orice tip de activitate, în proiectele interne ale companiei sau în proiecte cu finanţare nerambursabila.

De asemenea, Cursul Manager de proiect se adreseaza si celor care dar doresc să işi actualizeze informaţiile şi să facă schimb de experientă cu formatorul şi ceilalţi participanţi, dar şi celor care doresc să încerce această provocare în viitor.

Cursul este FOARTE UTIL  pentru cei care fac parte dintr-o echipă de proiect (indiferent de poziţia ocupată şi de domeniul de activitate), prin participare, aceştia înţelegând mai bine procesele şi instrumentele specifice managementului de proiect, vor invata cum pot evita riscurile la care este supus implementarea unui proiect.

La sfarsit, veti dobandi abilitati noi de gestionare a tuturor resurselor proiectului, de management al riscurilor şi comunicare cu stakeholderii proiectului.

Cursurile de Manager proiect organizate de catre Development Training Consulting se bazeaza pe interacţiunea cu un formator cu experienta de manager de proiect si care a implementat multe proiecte in divesre domenii si care va prezinta ca modele de studiu, exemple de proiecte reale.

De asemnea, prin participarea la cursul nostru de Manage Proiect, veti aduce BENEFICII PENTRU COMPANIE, ca de exemplu: creșterea performanțelor în domeniul managementului de proiect prin capacitatea sporită de a răspunde în timp optim provocărilor apărute pe parcursul implementării proiectului si imbunătățirea capacității de monitorizare și evaluare a proiectelor, și implicit, creșterea nivelului calitativ al produsului / serviciului final oferit clientului.

Pentru mai multe detalii despre cursul de Manage Proiect ……