De ce sa participi la un curs de manager proiect?

cursuri-gratuite“Competitie de proiecte”, “finantari de proiecte”, “proiecte castigatoare” – sunt expresii pe buzele tuturor in ultima vreme. E o perioada plina de oportunitati pentru cei care doresc sa demareze proiecte noi si sa beneficieze de finantari nerambursabile sau alte tipuri de finantari.

Daca vrei sa stii totul despre scrierea si implementarea unui proiect, de la gestionarea resurselor implicate, estimari de bugete pana la managementul riscurilor care pot interveni in timpul derularii acestuia, inscrie-te la un curs de manager proiect.

Un training de Manager proiect evidentiaza aspectele practice, metodele si instrumentele care pot face viata managerului de proiect mai usoara. In cadrul unui astfel de curs afli informatii despre caracteristicile unui proiect si ciclul de viata al acestuia, functiile managementului de proiect si sarcinile ce revin unui manager si echipei sale in fiecare dintre fazele proiectului.

Un curs de manager proiect organizat de un furnizor de formare profesionala de top iti aduce multe avantaje:

  • trainerii iti prezinta concepte practice, pe care le poti pune in aplicare imediat
  • iti garanteaza dobandirea setului de competente specifice ocupatiei manager de proiect
  • afli cele mai noi informatii din domeniu si despre atragerea si administrarea fondurilor structurale
  • procesul de invatare este dinamic, bazat de studii de caz reale
  • lucrezi in echipe la realizarea unor proiecte proprii si porti discutii constructive cu trainerul si ceilalti participanti
  • diploma este recunoscuta national si international

Daca participi la un curs de manager proiect, pe langa notiunile specifice de management de proiect, inveti si despre interrelationare, lucru in echipa, cum sa conduci si sa motivezi oamenii. Un astfel de training te ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare, dar si sa te organizezi mai bine, sa planifici si sa ai un mai bun control al activitatilor.

Urmareste-ne si pe pagina de Facebook cursautorizat.ro.