Cursul de Manager mediu, prioritate pentru companii

Sistem-de-management-al-mediului-ISO-14001_1112561_1291624135

Protectia mediului reprezinta o prioritate pentru toate companiile, in conditiile in care aproape orice activitate economica are un impact asupra mediului inconjurator. Poti limita acest impact si chiar obtine avantaje financiare daca ai in cadrul companiei tale personal specializat care sa administreze eficient activitatile de mediu si de valorificare a deseurilor.

Conform Legii nr. 211/2011, cel putin un angajat al unei companii detinatoare sau producatoare de deseuri trebuie sa urmeze un curs de management si gestionare a tuturor tipurilor de deseuri, inclusiv cele periculoase. Operatorii economici si autoritatile care se lipsesc de serviciile unui specialist in management de mediu risca amenzi cu valori intre 15.000 și 30.000 lei.

Pe langa programele de responsabilitate sociala corporativa, exista si alte solutii prin care o serie de companii pot sa investeasca in diminuarea efectelor negative pe care le au asupra mediului. Cursul de Manager mediu va autorizeaza sa gestionati problemele de mediu in conformitate cu legislatia in vigoare.

Trainingul de Manager mediu este curs autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si va fi sustinut de trainerul Ionela Maxim, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Timp de 6 zile ai oportunitatea sa inveti si sa intelegi care sunt normele la nivel national si international de protectie a mediului inconjurator sau cum sa implementezi standardul ISO 14001:2005, astfel incat sa minimizezi consecintele negative, evitand amenzi de zeci de mii de lei.