Formator, Manager proiect si mai mult timp liber

Platesti avans 300 de lei si ai 30% reducere!

Te intereseaza cursul de Formator? Development Training Consulting are o veste buna pentru tine! Daca te inscrii si platesti un avans de 300 de lei pana luni, 29 octombrie inclusiv, ora 18:00, beneficiezi de 30% reducere la cursul de Formator pe care il organizam in perioada 16-18 si 23-25 noiembrie. Cursul de Formator iti dezvolta foarte multe competente personale si iti este de folos chiar daca nu vrei sa profesezi ca trainer autorizat. Profita de oferta speciala si ai parte de „surprize dintre cele mai placute privind experienta de invatare” – e ceea ce spun participantii despre trainingul de Formator.

Vrei sa ai mai mult timp liber?

Nu e nevoie sa renunti la jobul full-time si nici sa faci mai multe lucruri simultan. Dimpotriva, daca faci mai putine, e mai bine. Evita sa navighezi pe mai multe site-uri chiar daca trebuie sa te documentezi. Ignora retelele sociale daca nu este datoria ta sa stai cu ochii pe statisticile paginii Facebook. Organizeaza-te si prioritizeaza! Afla cum gestioneaza cei mai buni manageri timpul si provocarile zilnice.
Citeste tot!

Manager proiect, acreditat CNFPA

In luna noiembrie organizam un nou curs de Manager proiect, util celor care coordoneaza proiecte, dar si celor care vor sa lucreze mai organizat si eficient in activitatea de zi cu zi. Trainerul Marinela Marcu a pregatit pentru acest curs studii de caz reale pe care sa lucreze participantii, informatii concrete despre managementul proiectelor, noutati din domeniu si multe tips&tricks despre scrierea si implementarea de proiecte.