Beneficiile participarii la un curs de Expert accesare fonduri europene

Participa la cursul de Expert  si de coeziune europene si afla totul despre noile programe operationale ce vor fi lansate in perioada 2014-2020. Experti din cadrul organismelor de implementare, invitati speciali la training, vor dezbate impreuna cu participantii aspecte esentiale referitoare la redactarea, coordonarea, implementarea si evaluarea de proiecte finantate din fonduri europene.

Un curs de Expert accesare fonduri europene autorizat ANC te invata aspecte esentiale referitoare la managementul de proiect, atragerea de finantari, accesarea fondurilor europene.

Participantii se intalnesc cu reprezentanti din cadrul celor mai importante programe operationale, cu experienta in redactarea, coordonarea, implementarea si evaluarea de proiecte. Acestia sunt invitati special de catre Development Training Consulting pentru a raspunde intrebarilor specifice pe care le pot avea participantii, in plus fata de subiectele discutate in timpul trainingului.

DE CE SA PARTICIPI?

  • sesiune introductiva si 2 module, la alegere din cele 3 disponibile
  • traineri cu experienta dovedita
  • invitati speciali – experti din cadrul organismelor de implementare
  • afli cele mai noi informatii din domeniu
  • studii de caz relevante

Cursul ofera competente pentru implementarea cu succes a proiectelor europene si se adreseaza atat persoanelor implicate in derularea proiectelor, cat si celor care vor sa devina experti in proiecte europene.