Cursuri ANC

Development Training Consulting este un furnizor de servicii de formare profesionala, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Asta inseamna ca participantii la cursurile puse la dispozitie de compania noastra pot obtine diplome acreditate ANC, in urma unui examen sustinut in prezenta comisiei de examinare.

La ce imi foloseste o diploma ANC?

Diplomele acreditate ANC sunt recunoscute de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Sunt eliberate sub forma unui Certificat de Absolvire pe care sunt mentionate urmatoarele informatii:

•    Tipul;
•    Numele;
•    Numarul de ore;
•    Supliment descriptiv care prezinta o detaliere a competentelor dobandite in urma programului de formare.

Pe langa faptul ca participarea la astfel de cursuri va permite dezvoltarea abilitatilor si imbogatirea cunostintelor, un alt avantaj al diplomelor ANC este acela ca puteti profesa pe baza lor, in functie de domeniul de activitate potrivit.

Cum pot obtine o diploma ANC?

Exista nenumarati furnizori de cursuri care nu sunt autorizati de Autoritatea Nationala pentru Calificari si care nu va pot oferi programe in urma caror sa obtineti diploma respectiva. Din acest motiv, este important sa va documentati cu privire la furnizorul la care vreti sa urmati un anumit curs si sa va asigurati ca indeplinesc toate rigorile necesare unui asemenea demers.

Cum arata o diploma ANC?

Pentru mai multe detalii legate de activitatea derulata de Autoritatea Nationala pentru Calificari puteti accesa linkul: www.anc.gov.ro

Cursuri de calificare

Portofoliul de servicii si cursuri Development Training Consulting cuprinde si programe de formare profesionala de calificare/recalificare care contribuie la cresterea gradului de profesionalizare si obtinerea de calificari in acord cu cerintele actuale de pe piata muncii.

In momentul de fata organizam 3 cursuri de calificare:

Programele de formare sunt destinate atat angajatilor, cat si somerilor sau persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Pana in prezent peste 100 de persoane au absolvit cursuri de calificare in cadrul firmei noastre.