Despre noi

„Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul.”
(Henry David Thoreau)

Din iunie 2009, ne desfasuram activitatea in zona dezvoltarii personale si profesionale a individului. Identificarea rolului companiei pe piata a plecat de la realitatea conform careia cunostintele si abilitatile dobandite in diverse sisteme de invatamant nu mai sunt suficiente. Piata a devenit un loc din ce in ce mai competitiv, iar nevoia de adaptare la cerintele acesteia este vitala.

Plecand de aici, am creat un cadru nou de invatare, formare, instruire, contribuind astfel la dezvoltarea resurselor umane, ca factori esentiali in drumul spre reusita. Altfel spus, premisa care a ghidat activitatea companiei noastre si care este valabila si la momentul actual ii pune in centru pe oameni, cu tot ce presupun acestia:  cunostinte, abilitati, pasiuni, dorinte. Credem cu tarie ca prin oferirea unor programe adaptate nevoilor clientilor, alaturi de implementarea corecta a acestora cu ajutorul trainerilor experimentati, beneficiile vor fi resimtite la toate nivelurile.

Cei peste 2300 de absolventi ai cursurilor noastre de formare profesionala reprezinta o dovada concreta a faptului ca drumul pe care ne aflam este cel potrivit.

Pe langa oferta de traininguri, venim in sprijnul companiilor si cu servicii de consultanta in domenii cum ar fi: implementarea sistemelor de control intern managerial, accesare de finantari europene, managementul proiectelor, implementare si raportare financiara, sisteme de management al calitatii.
In timp, ne-am format o retea de traineri colaboratori profesionisti, cu experienta in domenii de activitate ca: economie (marketing, management, leadership, vanzari), comunicare si negociere (public relations, public speaking, negociere, copywriting, comunicare interpersonala).

Asigurarea calitatii

file-page1In 2011, CERTIND, organism de certificare din Romania,  a evaluat si certificat compania noastra pentru implementarea si mentinerea Sistemului de Management al Calitatii, in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008.

Certificarea obtinuta ne ofera recunoasterea oficiala a calitatii serviciilor pe care le furnizam si ii asigura pe clientii si colaboratorii nostri ca vom avea grija de imbunatatirea continua a performantelor.

In urma auditului de supraveghere din 2014, am obtinut recertificarea pentru intrunirea conditiilor de mentinere a cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2008.

Standardul ISO 9001 este preferat de peste jumatate de milion de organizatii si companii din peste 160 de tari, iar certificatele emise de catre CERTIND sub acreditarea Organismului National de Acreditare din Grecia – ESYD pentru sisteme de management al calitatii sunt recunoscute in mod oficial la nivel international.