Termeni si conditii

DATE CU CARACTER PERSONAL

Cand va inscrieti la unul dintre cursurile noastre sunteti de acord sa furnizati informatii actuale, complete si exacte despre dumneavoastra asa cum este cerut in cadrul procesului de inregistrare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC DEVELOPMENT TRAINING CONSULTING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, firma dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este eliberarea diplomelor pentru programele de furnizare de servicii de FORMARE PROFESIONALA.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare indeplinirii scopurilor precizate. Refuzul dumneavoastra determina nefurnizarea informatiilor solicitate de dumneavoastra si nederularea serviciilor menite realizarii scopurilor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC DEVELOPMENT TRAINING CONSULTING SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatilor/administratorilor si anumitor parteneri pe care SC DEVELOPMENT TRAINING CONSULTING SRL ii are pentru indeplinirea scopurilor dar si institutiilor abilitate conform legii.

Toate informatiile despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC DEVELOPMENT TRAINING CONSULTING SRL va vor fi comunicate pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra si prin inregistrarea ca utilizator a site-ului va manifestati in mod liber acordul in acest sens.

Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 17523.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre  SC DEVELOPMENT TRAINING CONSULTING SRL.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.