Despre trainer

Alina Tudorache detine o experienta profesionala in training, coaching organizational, team-leading,  aplicata in companii nationale si internationale. A creat si implementat programe NLP unice, sub marca personala, precum: Organizational Entities©, NLP Says Business©, Repatterning Trust©, Creativity Waves©, Corporate Strategies for Top Management©, NLP Generator for Professionals©.

Din anul 2006 pana in prezent, Alina continua sa ofere cu pasiune si profesionalism programe NLP  adaptate open sau in-company, community buildings si meet-up groups in Romania si in Franta. Customizarea programelor corporate NLP pe care le creaza si sustine implica schimbarea organizationala, excelenta corporativa, formarea si managementul echipelor, modele de Leadership, negociere si tranzactii business de succes.

Prin training-urile open, Alina este cunoscuta ca expert national NLP in programe precum NLP Generator for Professionals, ZENf, National Simpozion Education-Professionalization-Creation in the Knowledge Society , Laboratorul de Educatie Non-formala.

Prin trainingurile NLP pe care le ofera, Alina construieste o structura inovativa, flexibila si usor accesibila cursantilor in procesul de schimbare.  Beneficiarii trainingurilor sustinute de ea pot integra rapid si demonstra eficient tehnici NLP in activitatile zilnice.

„Pentru tine, acela care doreste sa schimbe variabilele vietii personale si profesionale, am initiat si sustin impreuna cu echipa ANLPG o noua arhitectura NLP in Romania. Noi formam prima asociatie de NLP din Romania care ofera activitati NLP exclusiv pe nise sociale, economice, culturale, etc. Suntem aici pentru a oferi suportul, uneltele si structura schimbarii pe care ti-o doresti! ”

Certificari
  • Asociatia Romana pentru Programare Neurolingvistica
  • International Association for Neuro-Linguistic Programming
  • MindMaster si Austrian Training Centre
  • Quality Management Services Ltd, UK
  • CNFPA
  • Institutul Irecson