Parteneri

sigla_uaic_ro_color3

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi este cea mai veche institutie de invatamant superior din Romania, cu traditie in cercetare si inovatie.

Development Training Consulting elaboreaza in parteneriat cu UAIC Iasi planurile de management pentru ariile protejate Natura 2000: Dealul lui Dumnezeu si Padurea si pajistile de la Marzesti.

————————————————————————————————————————————————————————

Sigla BlueBlue Consulting furnizeaza servicii de formare profesionala si de informare, consiliere si mediere pe piata muncii, fiind unul dintre cei mai vechi parteneri ieseni ai Development Training Consulting. Printre programele de calificare si perfectionare pe care Blue Consulting le ofera se numara cursul de Operator introducere, validare si prelucrare date, cursul de Decorator interioare sau cel de Trader si Manager capital. Blue Consulting este centru acreditat de ECDL Romania si membra a Parteneriatului Judetean pentru Ocupare si Incluziune Sociala.

————————————————————————————————————————————————————————

CDECentrul pentru Deontologie si Etica introduce in cultura organizationala elemente ale dezvoltarii etice si atrage atentia asupra importantei unei manifestari deontologice a personalului. CDE a fost constituit in urma unui demers de analiza a modului de judecata etica a departamentelor de achizitii din mai multe organizatii private si institutii publice. Oferta centrului include servicii de analiza a riscurilor de natura etica din organizatie prin folosirea unui instrument consacrat in domeniu – DIT-2. Analiza este realizata in parteneriat cu Universitatea Alabama.

————————————————————————————————————————————————————————

indexPachetul software pentru achizitii publice Easy Public Procurement este o solutie de eficientizare a managementului proceselor presupuse de realizarea procedurilor de achizitii publice. Este singurul software dedicat exclusiv achizitiilor publice, dezvoltat in Romania si adaptat legislatiei nationale in domeniu. Afla mai multe de pe www.softachizitii.ro!

————————————————————————————————————————————————————————

Extreme Trindexaining este o companie specializata in formare profesionala si personala pentru clienti din domenii diverse. De mai bine de sase ani, compania organizeaza traininguri, cursuri si intalniri pentru consultanta in vanzari, management si dezvoltare manageriala, coaching, negociere, leadership, comunicare, motivare non-financiara. In agenda Extreme Training se regasesc si proiecte cu finantare europeana si cursuri autorizate, in colaborare cu parteneri din Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov si Timisoara.

————————————————————————————————————————————————————————

Trainingurile livrate in parteneriat cu Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala au in vedere dezvoltarea de abilitati si competente specifice personalului din administratia publica locala. Pana in prezent, CRFCAPL Iasi a realizat programe de perfectionare pentru functionari publici, alesi locali si alte categorii de personal care desfasoara activitatea in administratia publica intr-un numar de peste 10.000 de persoane.