Testimoniale


„Curs excelent, interactiune optima cu trainerul, atmosfera relaxata. Felicitari!”
(Participant la cursul de Manager proiect)


„Se vede ca va respectati deviza – Credem in lucrul bine facut! Apreciem.”
(Participant la cursul de Auditor in domeniul calitatii)


„A fost o experienta foarte utila si foarte placuta, am acumulat multe cunostinte pretioase.”
(Adriana Cernea – participant la cursul de Auditor in domeniul calitatii)


„Fiecare minut petrecut la curs a fost un plus de valoare.”
(Ana-Maria Hanus – participant la cursul de Auditor in domeniul calitatii)


„Mi-a placut acest curs si imi este foarte util tot ce am invatat in cele 4 zile, in toate activitatile de zi cu zi, nu doar in ceea ce priveste proiectul la care lucrez. Dupa acest curs vei fi mai organizat, vei lucra mai eficient si vei comunica mai bine in echipa. Bonus, trainerul iti ofera foarte multe informatii pretioase, pe care numai un specialist cu multa experienta le-ar putea detine!”
(Participant la cursul de Manager proiect)


„Echipa organizatoare a fost la inaltime prin receptivitate si disponibilitate maxima, felicitari! Trainerul a dat dovada de o foarte buna pregatire si real profesionalism.”
(Participant la cursul de Manager sisteme de mediu)


„Calitatea cursului, informatiile dobandite, modul de organizare si modul de predare au fost impecabile. Va astept cu noi propuneri de cursuri de formare.”
(Victor Pantea – participant la cursul de Expert achizitii publice)


„Sunt foarte multumita! Trainerul a prezentat informatiile foarte clar si cu exemple concrete si a fost receptiv la orice intrebare.”
(Participanta la cursul de Manager proiect)


„Mi-a placut modalitatea de abordare si de parcurgere a cursului presarat cu exemple concrete ce au fost pe larg dezbatute. Consider ca in acest mod s-a ajuns la consolidarea cunostintelor acumulate. Fiind jurist de profesie este de inteles ca a fost benefica aprofundarea unor cunostinte de specialitate juridica, dar si faptul ca majoritatea participantilor la curs aveau specialitate juridica sau desfasurau activitati în domeniul achizitiilor publice si au prezentat problemele cu care s-au confruntat pe parcursul indeplinirii atributiilor. Este o placere sa particip la orice curs/ dezbatere privitoare la chestiuni juridice.”
(Cecilia Insuratelu – participant la cursul de Expert achizitii publice)


„Este al 2-lea program pe care l-am urmat prin intermediul DTC si pot spune ca ambele au corespuns nevoilor si asteptarilor mele legate de formarea profesionala in domeniul ales. Am apreciat mult calitatea programelor, maniera in care s-au desfasurat sesiunile de formare (orientate catre participanti) si nu in ultimul rand competenta profesionala si seriozitatea trainerilor.”
(Iulian Rusinoiu – participant la cursul de Formator)


„Mi-a facut placere sa vin 2 week-end-uri la rand la DTC deoarece stiam ca ma asteapta o echipa minunata de participanti si un trainer grozav. Simt, la finalul acestui curs, ca mi-am imbogatit bagajul de cunostinte si, la fel de important, ca  m-am ales cu noi prieteni. Multumesc, DTC si multumesc, Nicu!”
(Participant la cursul de Formator)


„Un entru de formare extraordinar! Personalul este receptiv si sociabil, trainerul foarte bine pregatit. Multumiri!”
(Participant la workshop-ul Manager proiect)


„Felicitari pentru pregatire si documentare! A fost un prim workshop foarte bine pregatit si livrat, multumesc pentru informatiile practice.”
(Paula Clapon – participant la workshop-ul Marketing prin continut)


„Trainerul a facut dovada cunoasterii in profunzime a subiectelor legate de tema programului si a unei bogate experiente in lucrul cu oamenii.”
(Participant la cursul de Formator)


„O minunata experienta de invatare! Prestatia trainerului a fost de nota 10!”
(Cristina Cioata – participant la cursul de Formator)


„Multumesc pentru informatiile prezentate, am plecat cu cunostinte noi si noi aptitudini.”
(Participant la cursul de Manager proiect)


Ioana a reusit sa creeze si de aceasta data un cadru in care dilemele noastre si-au gasit raspunsul atat in noi, cat si in relatia cu ceilalti.”
(Adriana Gaftoniuc – participant la cursul de Manager proiect)


„Organizare si pregatire ireprosabile, nu am nimic de obiectat!”
(Bogdan Sasu – participant la cursul de Agent vanzari)


„Este dificil de creat un curs pentru o anumita categorie de participanti din care, intamplator, fac parte si eu: sunt de formatie psiholog, am un doctorat in Stiintele Educatiei si sunt si cadru didactic universitar; aceasta combinatie de competente te determina sa te dezvolti continuu si, implicit, este destul de dificil ca o persoana cu o alta formare profesionala decat cea de psiholog practician sa iti acopere nevoile de dezvoltare profesionala.

Dar, daca ar fi sa privesc lucrurile din perspectiva unor alte categorii de participanti, pot spune ca acest curs atinge unul dintre obiectivele ANC: raportul teorie-practica este de 1 la 3; din punct de vedere metodologic-este o combinatie interesanta de metode si procedee activ-participative care starnesc cu usurinta interesul si dorinta de a colabora, de a forma o structura; ceea ce pot declara cu certitudine este ca formatorul care livreaza acest curs este unul foarte competent, „persoana potrivita la locul potrivit”.

In concluzie, acest curs este suficient de bine pus la punct (acest lucru nu inseamna ca nu este perfectibil) astfel incat sa dobandeasca statutul de oferta de formare destinata unei palete foarte largi de participanti.”
(Monica Turturean – participant la cursul de Formator)


„Felicit organizatorii, lectorul si colegii pentru un curs reusit. Organizatorii, pentru ca ne-au creat spatiul si conditiile perfecte pentru a participa la un curs intens si solicitant. Lectorul, pentru ca a fost mereu pregatit sa ne raspunda la toate dilemele, a avut o rabdare de fier si un simt al umorului studiat. Colegii, pentru ca au avut intrebari interesante, ce ne-au intrigat si ne-au provocat.”
(Maria Haraga – participant la cursul de Auditor in domeniul calitatii)


„Recomand cu drag cursurile organizate de Development Training Consulting si ii felicit pentru stilul de organizare si sustinere a acestora.”
(George Teiosanu – participant la cursul de Manager proiect)


„Imi amintesc cu placere si cu satisfactie de Copywriting, trainingul la care am participat anul trecut. Repet acum ceea ce am oferit ca feedback si la momentul respectiv: ti-e mai mare dragul sa participi la evenimente bine organizate, intr-o atmosfera motivanta si un cadru general care inspira incredere dinainte sa beneficiezi de serviciile oferite.

Doi traineri iscusiti precum Oana si Adriana, care au moderat stagiul cu pricepere, dedicare, pasiune, originalitate si prezenta de spirit, informatii de specialitate inedite si interesante, participanti proactivi si dornici sa asimileze cat mai mult…un training de succes!

Pentru mine a fost o experienta frumoasa si instructiva, care mi-a demonstrat inca o data ca nu conteaza ceea ce stii, conteaza ceea ce faci cu ceea ce stii!”
(Anca Chelariu – participant la cursul de Copywriting)


„Fii pregatit pentru surprize dintre cele mai placute privind experienta de invatare. Trainingul de Formator te va ajuta mult in relatiile pe care le ai cu ceilalti.”
(Participant la cursul de Formator)


„A fost o atmosfera foarte placuta, iar formatorul a fost cu adevarat un exemplu demn de urmat. Acest curs este util din toate punctele de vedere, motiv pentru care va recomand calduros sa profitati din plin.”
(Participant la cursul de Formator)


„Un workshop util pentru familiarizarea cu notiunile de baza ale domeniului, exemplificate cu studii de caz relevante ”
(Andra Precupanu – participant la workshop-ul Marketing prin continut)


„Multumiri! Aveam nevoie de acest curs. Trainerul a depasit asteptarile, subliniind importanta domeniului discutat si acordand atentie particularitatilor fiecarui participant!”
(Participant la cursul Manager sisteme de mediu)